Bespaar tot 25% op energiekosten met tochtstrips onder de deur

Tochtstrip onder deur onzichtbaar

Tocht onder de deur oplossen

Ontdek hoe je tocht onder de deur effectief kunt aanpakken zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van jouw interieur. In deze blog delen we slimme oplossingen en handige tips om onopvallende tochtstrips te gebruiken, zodat je kunt genieten van een comfortabel en tochtvrij huis zonder concessies te doen aan de esthetiek. Lees verder en ontdek hoe je jouw woning kunt beschermen tegen tocht en energie kunt besparen, terwijl je tegelijkertijd een prachtige en naadloze interieurlook behoudt.

Hoe kan je het beste te werk gaan om tocht onder de deur op te lossen?

Tocht aan de onderkant van de deur. Het is een veelvoorkomend probleem. Bijna ieder huishouden heeft hier wel mee te maken. Is niet de kamerdeur, dan is het wel de voor- of achterdeur waar de koude lucht naar binnen sluipt. Maar hoe kun je tocht onder de deur verhelpen? Dit kan heel simpel met een tochtstrip aan de onderzijde van de deur.

tochtstripdeur kamerdeur

Waarom een tochtstrip onderzijde deur?

Vaak komt er veel tocht het huis in vanuit de hal, bijkeuken of garage. Dit zijn over het algemeen onverwarmde ruimtes die vatbaarder zijn voor het binnenkomen van tocht. Deze ruimtes zijn vaak direct verbonden met buiten. Zeker in de winter met lage temperaturen en veel wind, kan het in jouw huis snel afkoelen. Plaats daarom een tochtstrip onder de binnendeuren. Heb je vooral last van tocht via de buitendeur? Plaats dan een tochtstrip aan de onderzijde van deze deur.

Wanneer je jouw huis tochtvrij hebt gemaakt met behulp van de juiste tochtweringen, zal je direct verschil merken. Daarnaast zul je ook gaan besparen op je energierekening. De warmte zal namelijk minder snel je woning verlaten en de kachel hoeft dus minder hard te draaien. Perfect toch? 😊

Een tochtstrip onder deur onzichtbaar plaatsen

Wil je graag tocht onder de deur verhelpen? Doe dit dan met een tochtstrip onder deur. Wil je een tochtstrip aan de onderkant van de voordeur? Dan adviseren wij om een zelfklevende tochtstrip te gebruiken. Een tochtstrip voor onder de binnendeur nodig? Dan kun je ook een zelfklevende tochtstrip gebruiken of een zeer handige dubbele tochtrol. 

tochtstrip deur wit

De voordelen van een tochtstrip onder de deur

Een tochtstrip aan de onderkant van de deur brengt vele voordelen met zich mee. Het zorgt er namelijk voor dat de warme lucht bij jou in de woonkamer, keuken en/of andere ruimtes blijft, Daarnaast houd je direct tocht buiten deze kamers. Het grootste voordeel wat hier uiteindelijk bij komt kijken is dat je energiekosten gaat besparen. Met de hoge energieprijzen in deze tijd wil je dat graag voorkomen. Heb je veel last van tocht maar weet je niet waar het precies vandaan komt? Lees dan hier hoe je het beste tocht in huis kunt opsporen.

 

Een tochtstrip onder de deur biedt verschillende voordelen:

  1. Energiebesparing: Door tocht te verminderen, voorkomt de tochtstrip warmteverlies en bespaar je op je energierekening.
  2. Comfort: Een goed afgedichte deur houdt koude lucht buiten en zorgt voor een aangename en tochtvrije omgeving in huis.
  3. Geluidsisolatie: Tochtstrips kunnen ook geluid van buiten verminderen, waardoor je een rustigere en meer serene leefruimte creëert.
  4. Insectenwering: Een tochtstrip helpt ook om insecten en ongedierte buiten te houden, waardoor je huis schoon en vrij van plagen blijft.
  5. Verlengde levensduur: Door de juiste afdichting kunnen deuren en vloeren beter worden beschermd tegen vocht en slijtage, waardoor ze langer meegaan.
  6. Milieuvriendelijk: Het verminderen van energieverlies draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot en een groenere levensstijl.

Kortom, een tochtstrip onder de deur is een eenvoudige maar effectieve manier om je huis comfortabeler, energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken.

Tocht onder de deur verhelpen? Bestel dan zeer gemakkelijk de juiste tochtstrips bij Tochtstripdeur.nl

Tochtstripdeur.nl is dé specialist in Nederland & België op het gebied van tochtoplossingen. Bij ons vind je voor iedere deur een geschikte oplossing. Weet je niet goed welke tochtwering je nodig hebt? Chat of bel dan gerust met onze klantenservice. Wij geven je graag passend advies.

De populairste tochtstrips voor een binnendeur

Bespaar tot 25% op je energierekening

Een gemiddeld huishouden kan met goede tochtweringen wel tot 200 per jaar besparen op hun energierekening!

Vandaag besteld, is morgen in huis

De volgende dag al beschermd tegen tocht in huis!

Gratis retourneren

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Winkelwagen
Whatsapp met ons!